Om det bara såg ut såhär…

vermont-fall0816

Hejj

Jag önskar verkligen att hösten såg ut som på bilden, bara fina färger och bra väder men tyvärr är svensk höst för mig just nu regn, blåst och alldeles för kalla klassrum. Nog för att jag alltid fryser men kalla klassrum gör saken inte bättre.

För mig är det just nu mycket plugg. Jag försöker att jobba en del hemma så att jag är ikapp inför alla inlämningar nästa vecka. Tack och lov har vi två riktigt roliga arbeten för tillfället. I svenskan så skriver vi en deckarnovell och om ni inte vet det om mig så älskar jag att skriva berättelser. I engelskan så ska vi göra en muntlig presentation om vad vi vill som har med musik att göra. Jag tog tillfället till att få jobba med någon jag verkligen tycker om inom musiken, nämligen Shawn Mendes. Ni som läst min blogg ett tag är nog inte så förvånade. Skolarbetet blir iaf lite roligare när man gör saker som man är intresserad av.

Förövrigt så är jag fortfarande förkyld. Det verkar som att den aldrig släpper och jag hatar att jag behövt missa så många träningar den senaste tiden… Förhoppningsvis så blir jag frisk snart.

 Annars så är jag inne i en period när jag tänker mycket. Det är om lite allt möjligt både bra och dåliga saker. En sak som jag tänkt på ikväll är de saker som jag verkligen är tacksam över. Vänner, familj (min hund självklart inräknad i familj), möjligheter. Ibland känns det bara som att det verkligen är bra att man tänker efter och ser det man har.

Hoppas eran vecka har varit bra hittills!

XO

(Bildkälla)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>