Höst?..eller inte

IMG_4502

Hola

Jag trodde verkligen att hösten hade kommit. Löv som ändrar färg, lägre temperatur ute, men nej. Idag så har vi haft upp emot tjugo grader här där jag bor. Just nu vill jag bara ha mer höst.

Däremot så är jag typ inte förkyld längre! Nästan iaf. Det märktes tydligt idag att jag inte är helt frisk än men det lär inte dröja många dagar innan jag är det. Trots att jag bara varit förkyld i en vecka så känns det som så mycket längre. Just nu vill jag bara börja träna igen. Men sen så är jag hellre extra safe och väntar en dag extra istället för att köra igång för tidigt och få bakslag.

Men hörni, jag måste tipsa er om en serie. Criminal minds. Är ni intresserade av brott och hur de löser dem, kolla på den serien. Jag tycker om den hur mycket som helst och har kollat 16 avsnitt sen igår… Det är verkligen sällan som jag fastnar i en serie så mycket.

Den kommande veckan tror jag inte kommer att bli sådär superspeciell. Jag vet att jag ska vara med mina kompisar på torsdag då vi har studiedag. Vi ska väl bara hänga under dagen och sen så ska jag på fotbollsträning på kvällen. Annars så har jag ingenting den här veckan. Eventuellt ett informationsmöte inför gymnasievalet men det kan även hända nästa vecka…

Hoppas ni har haft en bra dag!

XO

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>