Ännu en dag hemma

IMG_4484

Hello

Som det står i titeln så har jag varit hemma ännu en dag. Jag vaknade i morse och kände mig mycket piggare, bättre helt enkelt. Meeeen det höll inte i sig. Tröttheten och hängigheten (??) kom efter ett tag och det gjorde även febern. Usch, jag blir alltså hemma en dag till :( Just nu känner jag mig bara i ett så stort behov efter att umgås med mina kompisar. Får panik av att bara vara hemma…

Sen alltså förlåt, förlåt för att typ 60% av alla bilder jag delar med mig av här är på mat men det blir lite så. Mat är fint eller något xD. På den bilden där uppe så har jag iaf knäckebröd, jordnötssmör och banan. Supergott! (och bilden är inte tagen idag, hehe)

Just det. Det där jag skrev om igår utan att skriva vad det handlar om, jag har börjat fundera. Jag ska tänka på det nu i några veckor och känns det lika dant då så tänker jag göra det. Och nej, ni kommer inte att få reda på vad det är förens jag är 100% säker och har genomfört det 😉

Hoppas att ni har haft en bra dag!

XO

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>