Sjuk-dag

IMG_4489Hej

Tyvärr vaknade jag inte upp och kände mig bättre i morse. Det kändes ok till det att jag hade duschat då jag började känna mig hängig. Alltså så har jag varit hemma från skolan idag och kommer att vara det imorgon också (yup feber…). Tyvärr har det inte blivit bättre under dagen heller utan jag är har varit lika hängig hela tiden.

Trots min förkylning så var jag på mitt utvecklingssamtal idag. Var väl inte direkt något nytt utan vi pratade väl mest om trivsel och mål. Sen kom även gymnasievalet upp. Usch, hatar att inte veta vad jag vill gå, vill liksom ha det under kontroll. Trots att jag känner mig sjukt förvirrad är jag säker på att det kommer att bli bra i slutändan, men vägen dit kanske inte blir så lätt.

Ja ni, jag vet inte riktigt vad mer jag kan skriva men det känns som att det här inlägget behöver lite positivitet, haha. Det finns en sak som jag har tänkt på under en lång, lång period men jag skulle väl säga att jag inte är tillräckligt modig för att göra det. Samtidigt är jag rädd för att jag kommer att ”tappa” något annat om jag gör det. Jag är nämligen väldigt duktig på att ta mig vatten över huvudet. Det känns lite som att jag väntar på rätt tillfälle, men när vet man om det är just rätt tillfälle? Kanske bör jag bara utmana mig själv?

Hoppas ni har haft en bra dag!

XO

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>