Min söndag

IMG_4353


Hej

Jag vet att jag igår skrev att jag skulle berätta vad jag skulle göra idag, imorgon men jag tänkte göra det nu istället. Okej det där blev rörigt men ni kanske fattade. I alla fall så var jag på RIXFM festivalen i Göteborg med Matilda och hennes lillasyster idag. Jag är skjut nöjd och det var super roligt! Mina favoriter var Icona pop, Jacob Karlberg och Danny Saucedo. Alla var grymt bra men jag tyckte att de gjorde det bäst. Det var till och med sol? Det har stått nu hela veckan att det skulle regna idag men nope, det var sol istället :)

Jag har så mixade känslor inför min första skoldag imorgon. Jag är taggad på att få träffa mina kompisar men samtidigt så är jag lite spänd på sätt och vis. Jag är inte nervös utan mer fundersam hur det här året kommer att bli. Jag har liksom haft klart för mig vad jag vill gå på gymnasiet i flera år men nu vet jag inte längre. Har fått höra x antal gånger att jag borde välja något annat, just för min skull och kanske är det även så. Anyways, det kommer att lösa sig och det vet jag :)

Jag börjar iaf 10:30 imorgon vilket känns sjukt skönt. Eller, årskurs 7-9 börjar då medan sexorna börjar halv nio, hehe. Gissar på att det är så för att de ska få lite egen tid med lärarna och kolla in salarna och sånt. Sen så slutar iaf mitt arbetslag runt 14. Tisdagen kommer däremot bli sjukt seg eftersom att vi ska gå full dag. Senast jag gick upp tidigt tror jag var under sista dagen på Gothia och ni som känner mig vet att jag absolut inte är en morgonmänniska, tyvärr. Jag önskar verkligen att jag var en morgonmänniska istället för nattmänniska men, men. Jag är ganska lik min pappa när det gäller sånt. Ingen av oss gillar mornar och klarar oss på lite sömn.

Nu så ska jag bara chilla, fixa outfit och förhoppningsvis läsa lite :)

XO

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>