Easy makeup look for school

IMG_4306 IMG_4307

Så det är min enkla sminkning för skolan. Man kan lägga ner så mycket tid man vill på den eller bara slänga på allt på 7 minuter. Lite det man känner för. Eftersom att jag inte var stressad när jag gjorde den så la jag ner lite längre tid än vad jag kommer att göra sen när skolan börjar. Då kommer jag säkert att göra den på allt mellan 5 och 10 minuter.

Det jag har på mig är nog egentligen en del, men det känns inte så mycket. (Tycker iaf jag) Det jag har använt mig av är i alla fall: Concealer och Foundation för att täcka samt puder för att sätta det, highlighter och bronzer, ögonbrynspuder (vanligtvis även gel), mascara och vit kajal för att öppna upp ögonen. Jag hade dessutom ögonskuggsprimer med vanligt kompakt puder över. Detta för att jag lätt får oljiga ögonlock och det hjälper dem att inte bli oljiga helt enkelt. Insåg precis att jag har glömt att skriva primer (för ansiktet), men det använde jag också!

Om ni nu tycker hela listan är lång vilket jag också kan tycka så är det väldigt lätt att ändra. Detta är väl mer en sminkning när du vill ha lite mer smink på dig men som sagt, plocka bara bort produkter de dagar du bara vill känna dig lite fräschare, eller se lite piggare ut. Jag kommer antagligen bara köra på puder, mascara och ögonbryn många dagar.

Skulle jag nu någon stans ha fått det att framstå som att jag tycker att alla måste ha smink på sig så vill jag bara klargöra att det inte är så. Bara för att du har smink på dig behöver det inte betyda att du är exempelvis fräschare. Oftast så känner jag mig precis lika fin i smink som utan och det hoppas jag ni andra också gör! Så självklart är valet ditt. Du ska bara ha på dig smink om du vill och inte för att någon annan tycker det!

XO

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>