Praktisk lektion avklarad

IMG_3932


Hello

Förlåt, förlåt, förlåt

Jag vill inte att det ska bli såhär. Jag vill uppdatera för er men inspirationen är på botten. Känns som att jag inte gör någonting om dagarna så egentligen bör jag ha tid men here we are utan inlägg. Får panik på mig själv.

Idag så hade jag iaf mina praktiska moped lektioner. Istället för att ta tre stycken på en timme med några dagars mellanrum valde jag att ha alla tre på en gång, som min lärare tipsade om. Jag har varit ganska lugn fram tills igår då nervositeten började komma. Sen idag drygt två timmar innan var jag svin nervös. Men det gick bra. Jag klarade det så nu är det bara plugg och det teoretiska provet kvar. Jag ska boka provet så fort Matilda klarat sin praktiska lektion som hon ska ha på fredag. I believe in you buddy!

Annars så ska jag till Liseberg väldigt snart. Skriver inte exakt för att ni vet, privacy. Ni lär ju få veta när jag varit där iaf :) . Bilder ska försökas läggas upp strax efter att jag varit där!

Däremot, just nu så sitter jag och tittar på Katy Perry’s konsert som var någon gång. Den sänds iaf på SVT 2. Tycker att den är coolt utformad men sen hör man ju att hon inte orkar ha allt för hög kraft i rösten när hon dansar och hoppar runt. Men samtidigt, vissa konserter behöver ha en show :)

Juste, på bilden ovan så kan ni se Saras nya katt. Supersöt!

XO

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>